Μήνυμα ιατρού

Θέλω να σας καλωσορίσω στην νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ που έχει έτος ίδρυσης το 2010. Σκοπός μου είναι να προσφέρω λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τις ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ των οφθαλμών, ΑΠΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Οι ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ είναι μια ειδική κατηγορία παθήσεων που απαιτούν ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ με αυτές.

Το ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς που θέλουν να λύσουν κάποιο πρόβλημα των οφθαλμών που τους απασχολεί, αλλά και σε όσους θέλουν ένα τυπικό έλεγχο. Το ΙΑΤΡΕΙΟ είναι εξοπλισμένο με ότι μηχάνημα χρειάζεται για να με βοηθήσει στην διάγνωση. Το κόστος της επίσκεψης έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να μην αποτελεί περιοριστικό παράγοντα.

Το ΙΑΤΡΕΙΟ στεγάζεται στο πιο κεντρικό σημείο της ΝΙΚΑΙΑΣ, σε μία πολυκατοικία (έτος κατασκευής 1960) όπου έχουν περάσει Πρωθυπουργοί, Υπουργοί και Βουλευτές καθώς επί πολλά χρόνια υπήρχαν γραφεία πολιτευόμενων. Το ΙΑΤΡΕΙΟ είναι ΛΙΤΟ, γιατί πιστεύω ότι η εμπειρία του Ιατρού θα λύσει το πρόβλημα του ασθενούς και όχι οι πόρτες, τα παράθυρα και οι καναπέδες που επενδύουν το χώρο του Ιατρείου.

Η γραμματεία είμαι σίγουρος θα σας βοηθήσει στην ανεύρεση της κατάλληλης ώρας και  ημέρας που σας διευκολύνει, ενώ μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να μου στείλετε μια φωτογραφία του οφθαλμού σας που παρουσιάζει ΦΛΕΓΜΟΝΗ ή του ιστορικού σας για να μπορέσω αν μου είναι δυνατό να σας κατευθύνω στο τι πρέπει να κάνετε.

Με χαρά σας περιμένω, να συζητήσουμε από κοντά το οφθαλμολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί.