Νέα από τη βιβλιογραφία

Πρόσκληση για Συμμετοχή στο 4o Cretan Hands Ophthalmology που θα διεξαχθεί 7-9 Οκτωβρίου 2022 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο στογγυλό τραπέζι των Φλεγμονών του Οφθαλμού με συνομιλητές τους Μαρκομιχελάκη Ν. και Ανδρούδη Σ.
Πρόσκληση για συμμετοχή στο 55ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο 2022 που θα διεξαχθεί 19-21 Μαίου 2022 στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονική ως ομιλητής στην στρογγυλή τράπεζα για τις φλεγμονές με τίτλο "to treat or not to treat" και συντονιστές τους Μαρκομιχελάκη Ν. και Τρανό Π. και ομιλητές τους Κουτσούκη Χ. και Μαλάμο Π.

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, ως Ομιλητής και Συντονιστής στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.